Over Jacqueline

Ik ben geboren in Delft als dochter van de groenteman. Na mijn horeca opleiding ben ik in 1980 gestart als partner in een Frans restaurant in het centrum van Delft. Ik was daar de gastvrouw en heb dit 7 jaar met veel plezier gedaan. Na deze periode heb ik als gastvrouw in meerdere restaurant gewerkt in het westen van ons land.

In januari 2007 ben ik met mijn man en dochter verhuisd naar Zeewolde. In Zeewolde vonden wij de rust en de ruimte voor ons drietjes. Ik werkte bij de overheid, maar mijn horecabloed begon weer te kriebelen…..

In januari 2009 heb ik mijn bedrijf Pasta & Zo opgericht, vanuit een passie voor vers & lekker eten maar ook het zorgen voor mensen geeft mij veel voldoening. De combinatie gastvrouw en kok gaat mij ondertussen goed af.

Ik kies met mijn bedrijf niet voor de grote massa, maar voor kleinschalige passie

  • Ambachtelijk; onze passie voor het allerbeste
  • Vers; met respect voor de natuur
  • Bewust; duurzaam en met respect voor dieren.

Waarom kunt u voor mij kiezen?
Om de persoonlijke service; vriendelijke en flexibel
Ik kan goed organiseren
Ik ben een zeer goede gastvrouw
En daarnaast kan ik ontzettend lekker koken.


Heel graag tot ziens,

Jacqueline

Algemene Voorwaarden | Ontwerp & realisatie: Refreshed