Pasen 2021

Paasmenu 2021

 

Een tafel vol met diverse heerlijkheden brengt mensen én smaken samen.

Deze beleving maken we af met heerlijk brood en tapenades.

 

Voorgerechten, Shared dining

Burrata; ’n pareltje uit de mozzarella familie

Gegrilde groenten afgemaakt met smaakvolle olijfolie & It kruiden

Salami met venkel, Coppa di Parma, Truffelsalami

Meloen & proscuitto Italië,

Vitello Tonato, Taleggiokaas

Italiaanse tomaatjes, olijven en basilicum

 

Brood met liefde; ciabatta met kruidenboter & huisgemaakte pesto & aïoli

Vegetarische anti pasti worden aangepast met chioggio salade, extra quinoa-salade en kaas.

 

 Tussengerecht

 Lenticchie rosse, alleen voor de naam wil ik deze huisgemaakte verse soep aanbevelen, maar ook omdat deze zo lekker is.

Bouillon van champignons, rode linzen, pastinaak, winterwortel, kurkuma, komijn, zoete aardappels en rozen harissa.

 

 Hoofdgerecht 

A) Italiaanse visschotel van kabeljauw, zalm en grote garnalen in een saus van tomaten, Italiaanse kruiden en verse pesto, dit is klaar om in uw oven te zetten.

B) Sous vide gegaarde diamanthaas, een mooi stuk stuk vlees welke al gegaard is, deze mag u volgens de beschrijving alleen even in de koekenpan om en om bakken.

Bij beide hoofdgerechten komt:

* Medaglioni asperges, verse pasta gevuld met verse asperges, romige ricotta en mozzarella in een saus van room, tomaatjes en pesto.

* Een heerlijks salade; mesclunsla, komkommer, puntpaprika, zoete tomaatjes, geitenkaasbolletjes, met een dressing van extra vergine olijfolie & dikke balsamico van vijgen.

C) Vegetarisch hoofdgerecht bestaat uit medaglioni pasta gevuld met asperges & heerlijke volle salade

 

       

Desserts:

A) Tiramisu met advocaat; mascarpone, slagroom, Savoiardi lange vingers, Amaretto, deze tiramisu is zo lekker én vol van smaak, en zeker voor de pasen, heerlijke espresso erbij…

B) Tiramisu met cantuccinikoekjes, mascarpone, Amaretto, pistachemootjes en frambozen

   

 

Coronatijd

 In deze corona tijd wordt net als de kerst, óók de paasdagen anders, kunnen we gezellig met elkaar de feestdagen door brengen, zijn de restaurants open?

1 ding is zeker….het wordt wéér anders….

Ik verwacht door de corona dat het erg druk gaat worden bij Pasta & Zo met de paasdagen. Ik heb daarom besloten om mijn liefde en passie in de opmaak, het serviesgoed, los te laten voor de pasen, en heb gekozen voor bio-disposables. Het paasmenu wordt aangeleverd in bio-disposables, u mag (u moét) de gerechten op uw eigen servies doen en op de mooi gedekte paastafel plaatsen.

Op deze wijze loop ik niet tegen mijn grens aan in mijn keuken, en kan ik nog meer gasten blij maken rond de paasdagen met mijn heerlijke, vers gemaakte gerechten.

Het paasmenu bezorgen wij op eerste en tweede paasdag vanaf 14:00-17:00 uur bij u thuis, ophalen in Zeewolde mag ook.

Eventueel is het paasmenu ook goede vrijdag 2 april of paaszaterdag 3 april te bestellen.

Paasmenu vanaf € 37,50 – € 43,50 per persoon

Kinderen tot 10 jaar 50%

Vanaf 2 personen te bestellen, vraag via contactformulier uitgebreide informatie aan.

“Tafel” reserveren kan via contact formulier op deze pagina of [email protected] of appje 06-10717515

Wacht niet te lang met reserveren want Vol=Vol

prijzen excl 9% btw

Algemene Voorwaarden | Wordpress onderhoud