Amuses / LifeCooking

Amuses voor bij de borrel

Heeft u eerdaags iets te vieren voor een speciale gelegenheid?

U bereikt een speciale leeftijd en wilt dit vieren, op kantoor heeft u een jubilaris of uw wilt amuses voor een event. Pasta&Zo verzorgd graag de amuses voor elke gelegenheid. U kunt ons alleen de amuses laten bezorgen, maar u kunt ook ons uw hele feest laten verzorgen. Met de Italiaanse catering van Pasta & Zo maken wij ter plekke een waar feestje voor u. Vraag de uitgebreide lijst met amuses en arrangementen aan via contactformulier. U kunt ook kiezen om ter plaatse de amuses a la minute te laten bereiden dit noemen wij:

LifeCooking…een culinaire beleving

Tijdens het LifeCooking programma maken wij in uw keuken of op een werktafel op een event, a la minute meerdere amuses. U maakt een keuze uit de lijst van de amuses, deze amuses presenteren wij in een luxe vorm aan uw gasten.

Gezellig een kok aanwezig in uw keuken of op uw feest, terwijl u zich vermaakt met uw gasten. Het voordeel is dat de gasten ongedwongen onder elkaar zijn en worden voorzien van heerlijke, mooi gepresenteerde amuses. LifeCooking programma is ook gezellig voor in de tuin.

Pasta & Zo heeft alle materiaal om op locatie te koken en de amuses a la minute te bereiden. Pasta & Zo kan ook de bediening voor uw feest verzorgen.  Vraag gerust de uitgebreide lijst van de amuses aan via contactformulier.

Prijs per persoon:

Life cooking arrangement:

5 amuses in luxe uitvoering vanaf € 17,50 per persoon

Kok in de keuken € 30,50 per uur
Prijzen exclusief btw, excl. drank en eventueel huurmateriaal

Algemene Voorwaarden | Wordpress onderhoud