Italiaanse

Private dining

Stelt u zich eens voor

“U wordt uitgenodigd in uw eigen huis aan een mooi gedekte tafel, u bent in een fijn gezelschap, een heerlijk glas wijn wordt voor u ingeschonken, de gastvrouw serveert uw voorgerecht, op de achtergrond speelt zachtjes de muziek…..”

Terwijl u geniet van uw gasten, worden de gerechten vers klaargemaakt in uw keuken en uitgeserveerd aan tafel. U mag én kan genieten. Aan het eind van de avond is alles schoon en opgeruimd, dit is de …culinaire beleving welke ik u kan bieden bij private diner. Pasta & Zo heeft een lijst met heerlijke gerechten voor u, welke wij bij u thuis kunnen bereiden.

Het gekozen menu wordt overlegd met een vinoloog voor de bijpassende wijnen, om uw diner compleet te maken.
Bent u thuis niet in de gelegenheid om veel gasten te ontvangen, wij mogen ook uw private diner verzorgen op een mooie locatie in Harderwijk Catharina kapel, tot 80 pers. Dinerprijs vanaf € 37,50 p.p. Private diner vanaf 10- 80 personen.

Exclusief btw, excl. privé kok, exclusief wijn en eventueel huurmateriaal.

Pasta & Zo brengt de Italiaanse keuken bij u thuis of op het werk.

Samen eten met familie en vrienden of collega’s. Uitgebreid de tijd nemen om écht te proeven, te ruiken en te genieten is een waardevol onderdeel van de traditionele mediterrane levensstijl. Italianen halen het beste uit iedere dag en genieten volop van het leven. Dit betekent heerlijk lang tafelen met lekkere gerechten en een fijn gezelschap.
Deze …culinaire beleving kan Pasta & Zo u bezorgen bij u thuis of op het werk;

Uit een als in een restaurant!

Met grote regelmaat verzorgen wij 21-diners bij mensen thuis. Hierbij speecht de vader en moeder zorgt voor het eten in de keuken…maar hier kunt u natuurlijk Pasta & Zo voor inschakelen, zo kunnen vader en moeder ook gewoon genieten, of we doen het samen.

Testimonial van 21-jarig diner welke ik laatst heb verzorgd:

Lieve Jacqueline,

Wat een geweldige avond is het gister geweest. Een avond uit mijn dromen, en dat mede dankzij jou! Ontzettend bedankt dat je er was. Het eten was verrukkelijk, en ik heb van iedereen complimenten gekregen over hoe lekker het was! Af en toe door de speeches een beetje chaotisch, maar dat heeft het eten zeker niet minder lekker gemaakt.

Veel liefs ook namens mijn ouders,
Mimi

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday