Italiaans

Buffet

Pasta & Zo brengt de Italiaanse keuken bij u thuis. De Italiaanse catering voor kleine en middelgrote groepen is één van onze specialiteiten.

Een verjaardags- of bedrijfsfeest, een familiereünie of een bruiloft zijn bijzondere en belangrijke gelegenheden waarbij Pasta & Zo ingeschakeld kan worden voor de bereiding van originele Italiaanse gerechten die met liefde en aandacht worden gemaakt.

Het Italiaanse buffet is een goed gevulde tafel en bestaat uit zowel koude als warme originele gerechten uit verschillende streken in Italië, zoals Italiaanse anti-pasti gerechten met heerlijk versgebakken ciabatta, verse pesto en paprika-tapenade als vooraf. De keuze van de anti-pasti gerechten kunt u zelf bepalen wat bij uw feest past. Hier kunt u ongedwongen met elkaar van genieten met een heerlijk glas wijn in uw hand.

Hierna maakt u een keuze uit heerlijke verse salades, deze worden opgemaakt met een dressing van extra vergine olijfolie uit Toscane en balsamico. Kies hierbij verschillende pastagerechten, opgemaakt met vis, vlees of vegetarisch, zoals fusilli met zalm en mozzarella, Italiaanse pollo cacciatore; jagersgerecht van kip met Martini, oregano en tomaat en/of Ravioloni’s gevuld met bospaddenstoelen. Om het geheel in smaak af te ronden is er een keuze uit heerlijke vers gemaakte desserts, waarvan de tiramisu met frambozen onze specialiteit is.

Onze filosofie is: (h)eerlijk, puur en écht Italiaans. En met ‘écht Italiaans’ bedoelen we de cucina casalinga, de huiselijke keuken die men in Italië gewend is. Bereid met liefde en passie voor het goede eten. En met de allerbeste ingrediënten, zonder concessies te doen wat prijs en kwaliteit betreft.

De gerechten worden geserveerd in mooie schalen of robuuste planken voor op het buffet. Wij kunnen het Italiaanse buffet bezorgen of verzorgen, het is wat u wilt.

Italiaans buffet vanaf € 29,50 p.p.

Alle gerechten vegetarisch opgemaakt of zelfs alles vegan, ik maak alles vers, dit is mogelijk, ik reken hier wel een klein supplement voor.

Voor grotere feesten kom ik bij u langs om te luisteren naar uw wensen.
Voor mij is het belangrijk dat u ontspannen naar uw feest toe leeft, ik zorg voor de rest.

Vraag via de contact formulier informatie aan voor de culinaire invulling van uw feest.

Alle prijzen zijn exclusief 9% btw op eten & 21% alc drank, bediening en huurmateriaal

Aanvragen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday