Italiaanse

bruiloft

Vier je Italiaanse bruiloft in eigen omgeving!!

Droom je van een Italiaanse bruiloft, gezellig met alle gasten aan lange tafels, genieten van elkaar én het lekkere eten, maar kun je praktisch gezien niet zo ver weg…

Gooi je Italiaanse droom niet zomaar overboord, want dankzij Jacqueline van Kampen, van Pasta & Zo…een culinaire beleving, kun je ook in Nederland genieten van een Italiaanse bruiloft, júllie bruiloft.

Weten jullie al waar jullie willen trouwen, of hebben jullie een specifieke wens, dan help ik graag, eventueel met jullie weddingplanner, om jullie dag bijzonder te maken.

Jullie bruiloft regelen wij met onze service.

Mijn naam is Jacqueline van Kampen-Paap en sinds 2009 de eigenaresse van Pasta & Zo, een Italiaanse catering in Zeewolde. Ik ben geen Italiaanse maar mijn liefde voor het land is er wel ontstaan, de prachtige landschappen, en het heerlijke, pure eten. Mijn sterke punten zijn; mijn creativiteit, organisatorisch erg sterk, zeer goede gastvrouw én ik kan heerlijk koken.

Wat maakt een bruiloft nu tot een bruiloft waar de gasten nog lang over na praten?

Allereerst natuurlijk de heerlijke Italiaanse keuken van Italië. Ik werk met verse ingrediënten, maak het meeste zelf klaar o.a. verse pesto, tapenades, Italiaanse anti pasti gerechten, heerlijke salades, Pollo Cacciatore, vegetarische gerechten en natuurlijk mijn specialiteit tiramisu met frambozen.

Daarnaast verzorg ik heerlijke wijnen, mooie prosecco, waar de gasten lang van blijven drinken, rode en witte Italiaanse wijnen, passend bij de gerechten.

Maar wat dacht je van goede bediening op jullie bruiloft? Zelf hecht ik enorme waarde aan goed gastvrouw(heer)schap, wij zijn aanwezig, maken jullie handen weer leeg waar nodig en zorgen voor jullie gasten. Na jullie feest weet je dat we aanwezig waren, maar eigenlijk heb je ons ””niet”” gezien, dan doen wij het goed. 

“Daar doe ik het voor”.

Wat zijn de kosten voor een Italiaanse bruiloft?

Na een persoonlijk gesprek luister ik eerst naar jullie wensen. Daarna maak ik een offerte speciaal voor jullie. 

Richtprijs:

Italiaans anti pasti diner op een lange gezellig gedekte tafel bestaande uit:

  • 5 anti pasti gerechten & brood en tapenades
  • Hoofdgerecht & salades
  • Keuze van dessert

Vanaf € 35,00 per persoon

Bediening € 35,00 per uur

Vraag via contact formulier de uitgebreide informatie aan of een persoonlijk gesprek.

Aanvragen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday