Werkwijze

Pasta & Zo neemt de gehele organisatie van uw feest of evenement op een professionele manier uit handen. De aanwezigheid van gezellige gastvrouwen garandeert u dat u zelf optimaal van uw feest kunt genieten.

Om aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen bespreken we eerst wat u precies in gedachten heeft, wilt u alleen amuses of anti pasti gerechten, zijn er vegetariërs, speciale diëten, wel of geen Italiaans pasta buffet of wilt u een juist een diner op locatie of misschien wel een combinatie van alles.

Ik kom graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en neem gelijk een kijkje in de keuken. Samen maken wij een passend programma.
Het is vanzelfsprekend dat wij voor de passende Italiaanse wijnen en overige dranken kunnen zorgen, bijvoorbeeld een Aperol Spritz, heerlijk Italiaans Peroni bier, San Pellegrino en Panna mineraal water.

Ook kunnen wij voor de logistieke kant zorgen, bijvoorbeeld door servies, glazen, statafels, tenten enz. te regelen. Hier werken wij nauw samen met catering Gijs Troost te Zeewolde.
Wij beschouwen ieder feest/evenement als maatwerk. Want het blijft uw feest.
Graag overleggen we persoonlijk met u en maken we een specifieke offerte aan de hand van uw budget en uw ideeën over het eten en de verzorging.

Algemene Voorwaarden | Wordpress onderhoud