Werkwijze

Pasta & Zo neemt de gehele organisatie van uw feest of evenement op een professionele manier uit handen. De aanwezigheid van gezellige gastvrouwen garandeert u dat u zelf optimaal van uw feest kunt genieten.

Pasta & Zo neemt de gehele organisatie van uw feest of evenement op een professionele manier uit handen. De aanwezigheid van gezellige gastvrouwen garandeert u, dat u optimaal van uw feest kunt én mag genieten.

Om aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen bespreken we eerst wat u precies in gedachten heeft. Wilt u amuses, High Tea Italiano of anti pasti gerechten, een Italiaans buffet of misschien wel een combinatie van alles.

Graag overleg ik persoonlijk met u. Ik maak een specifieke offerte aan de hand van uw ideeën en uw budget, daarbij mijn Italiaanse beleving, wilt u totale verzorging of alleen bezorging. Bij een grote partij kom ik graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en neem gelijk een kijkje in de keuken. We kunnen ook eerst samen telefonisch overleggen.

Het is vanzelfsprekend dat wij voor de passende Italiaanse wijnen kunnen zorgen, heerlijke Italiaanse prosecco maar ook de overige dranken bijvoorbeeld een Aperol Spritz of heerlijk Italiaanse Birra Moretti op de pomp kan ik voor u verzorgen.

Voor de logistieke kant heb ik alles tot ± 50 personen in huis; mooi serviesgoed, glazen, statafels, klaptafels & bijpassende rokken.
 

Ik beschouw ieder feest als maatwerk, maar het blijft úw feest.

× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday