Italiaanse

21-diner voor uw zoon of dochter.

Uw zoon of dochter wordt eerdaags 21 en wil dit graag vieren met een groep vrienden/vriendinnen. Gebruikelijk bij een 21-diner is dat de moeder kookt, en vader speecht, samen nemen zij de bediening van het 21-diner voor hun zoon of dochter voor hun rekening. Vaak worden ook broers of zussen van de jarige hierbij betrokken.

Maar u kunt natuurlijk ook Pasta & Zo inschakelen voor deze bijzondere gebeurtenis. Een 21-diner kan ik voor u bezorgen, of verzorgen of samen organiseren.

De jarige verzorgt meestal zelf een lange tafel in uw huis of tuin. De 21-jarige verwelkomt iedereen en jullie kunnen beginnen met genieten van de mooie voorgerechten, en vooral veel tijd voor elkaar. Er is ruimte genoeg om te speechen, want dat hoort erbij.

Je kunt het 21-diner bescheiden houden, maar ook groots uitbreiden met verschillende soorten wijn erbij, dessertwijn, kaas en koffie….

Prijzen 21-diner

1 x amuses bij de welkomstborrel
5 verschillende anti pasti gerechten:
incl vers ciabatta, kruidenboter en verse pesto & paprika tapenade
Hoofdgerecht & bijgerecht en salade
1 keuze voor een dessert
Dit complete 21-diner kost vanaf € 37,50 pp
Geheel vegetarisch menu vanaf € 34,50 p.p.

U kunt ook deze gerechten alleen laten bezorgen, u doet de rest vanuit uw keuken.
Ik denk graag met u mee, zo kunt u als ouder ook genieten.

Vraag een uitgebreid overzicht via contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday