Vanmiddag een bezoek gebracht aan VIE D'ALT in Regione Friuli Venezia Giulia om een aantal dozen Frutis rosé te halen voor komende 21-diners. Vie d’Alt wijnen worden door de klanten van Pasta&Zo zeer goed ontvangen. Enthousiast, energiek familie bedrijf.
Ben je in de buurt, breng eens een bezoek aan het wijnhuis. Vanaf de zomer 2025 openen ze ook een B&B, slapen op de wijngaard🇮🇹🥂🥰🚴🏻♀️
... Bekijk meerBekijk minder




- Vind-ik-leuks: 11
- Gedeeld: 0
- Reacties: 0
0 ReactiesComment on Facebook
Vandaag mooie proscuitto San Daniele ingekocht én heerlijk geluncht samen met Aad bij Prosciuttificio Bagatto🥰🇮🇹 ... Bekijk meerBekijk minder




0 ReactiesComment on Facebook
Vandaag in een witte wereld van Bormio naar Livigno gereden om heerlijke #bresaola te kopen.
Bresaola wordt door de klanten van Pasta&Zo erg goed ontvangen.
Bresaola; gedroogd, gerookte ossehaas, dun gesneden op de machine, gegeten met druppeltjes limoen, olijfolie & pecorino kaas🥰🇮🇹
#DaAlberto is dé specialist in Livigno.
... Bekijk meerBekijk minder



2 ReactiesComment on Facebook
Daniël’s favoriet Bresaola!🤩
Geniet van jullie trip en al het lekkers onderweg 😘
Gisteren dagje rijden en dan zitten we in Italië, Bormio🇮🇹
Even heerlijk ontspannen én opladen na een zeer drukke periode werk.
Vandaag zijn we naar Bormio 3000 gegaan met de lift, genieten van de zon en alle mensen met ski’s onder.
Bormio is in febr 2026 het middelpunt van de Olympische winterspelen.
... Bekijk meerBekijk minder



15 ReactiesComment on Facebook
Veel plezier lieverds en pas op je tenen🤪
Heel veel plezier 👍🍾🥂
Ziet er prachtig uit😍geniet ervan
Veel plezier lekker ff genieten☀️⛷️🏂
Lekker genieten
Zijn er nu dan al winterspelen ? Veel plezier ? Geniet van het samenzijn en t zonnetje. 🥰
Heel veel plezier samen 👍🤩
Veel plezier samen 😘
Geniet van de mooie besneeuwde bergen
Aaaaa mooi in de sneeuw. Lekker genieten daar.
Fijne dagen ❣️
Veel plezier
Dat ziet er schitterend uit. Enjoy
Wat heerlijk! Geniet ervan samen!
Vandaag verzorgde ik haar 70-ste verjaardag.
10 jaar geleden haar 60, toen 65, 67….en nu haar 70!!!❤️
Op camping De Ruimte in Dronten ontving zij haar gasten en genoten met elkaar van het Italiaanse anti pasti buffet. Heerlijke muziek maakte de zonnige middag compleet.
Leuke locatie voor een mooi feest.
... Bekijk meerBekijk minder




0 ReactiesComment on Facebook
Vandaag verzorg ik haar feestje voor haar 70-ste verjaardag. Ik was erbij met een feestje toen ze
60—65—67 jaar werd. Zeker ‘n vaste lieve klant van Pasta&Zo. We gaan er ‘n mooie dag van maken🥰
... Bekijk meerBekijk minder

1 ReactieComment on Facebook
Wat een gevarieerd buffet en alles even lekker en verzorgd! Je bent vakvrouw! Molto bene! 👍
1 febr 2025
Pasta&Zo bestaat 16 jaar
Zoveel
vaste klanten ❤️
Italiaanse catering
... Bekijk meerBekijk minder
87 ReactiesComment on Facebook
Wow tijd vliegt .... weet het begin nog. Gefeliciteerd met jouw/jullie mooie bedrijf. Op naar de 25.
Gefeliciteerd en nog veel "lekkere" jaren.
Dat is al 16 jaar genieten Jacqueline van Kampen-Paap! Gefeliciteerd!🍾
Gefeliciteerd🌹🌹🌹
Gefeliciteerd lieverd! ❤️
Gefeliciteerd 🌷🌷
Gefeliciteerd 👍🍾
Van harte gefeliciteerd! 🥳
Gefeliciteerd😧🥂🥂 super wat je doet🥂🥂
Gefeliciteerd♥️♥️♥️
Sweet sixteen! 😜Gefeliciteerd! 🥂
Gefeliciteerd 🥳
Van harte gefeliciteerd! 💐
Van harte proficiat met deze prachtige en welverdiende mijlpaal 💐
Dus gisteren een bijzondere dag voor jullie 1 6 JAAR !! alweer ! van harte hoor, ga zo door......op naar 17
Gefeliciteerd 🎉
Gefeliciteerd 🥂
Van harte gefeliciteerd 😘
Gefeliciteerd 💐
Gefeliciteerd
Gefeliciteerd!🥳
Gefeliciteerd! 🥂
Gefeliciteerd 🥂
Van harte gefeliciteerd 🥳
Woooow …van ❤️e ! ❤️❤️❤️❤️
Als traditie verzorg ik al meerdere jaren hun (kerst)diner, dit jaar een nieuwjaars diner voor alle collega’s met daarna Casino Royale.
Oscar en ik hadden 8 verschillende anti pasti gerechten, luscious loaf brood & verse tapenades. Hoofdgerecht was Boeuf Bourgignone, peertjes, aard gratin & rode kool & vegetarisch & vis-hoofdgerecht.
Als dessert konden ze genieten van een Italiaanse kaasplank. Was weer erg leuk om te verzorgen én ze hebben genoten, mooie reacties.
... Bekijk meerBekijk minder




0 ReactiesComment on Facebook
Vandaag op het fornuis; Caponata, een Siciliaanse groente schotel van aubergine, ui, bleekselderij, tomaten, olijven, rozijnen, beetje witte wijn & honing (ipv suiker).
30 min sudderen, je kunt dit warm of koud eten. Ik maak er ook wel eens een salade van met pasta& rucola.
Lekker vegetarisch.
... Bekijk meerBekijk minder

0 ReactiesComment on Facebook
Vandaag start van een druk weekend.
65 pers Nieuwjaarsdiner aan tafel in Amsterdam en 47 pers Italiaanse Anti Pasti lunch op een camping in Dronten. We starten vandaag met 12,5 kg mooi rundvlees voor de Boeuf Bourgignone. Zo kan het vandaag en morgen heerlijk sudderen.
... Bekijk meerBekijk minder

1 ReactieComment on Facebook
Ziet er weer goed uit 😋
Vandaag verzorgde Pasta&Zo een uitgebreid Italiaans buffet voor sponsoren en vrijwilligers van Stichting Furori in Zwolle. Prachtig mooie organisatie.
“De Furori droom
Met eigen mini racer op circuit voor een goed doel!
Een Furori is een FUNCAR met een missie: de kick van het racen als medicijn voor als het leven tegenzit. Stichting Furori maakt zich sterk voor zieke kinderen en wil hen met race-events een grandioze ervaring bieden. Zo vergeten kinderen even dat ze ziek zijn en kunnen ze een dag gewoon kind zijn en plezier maken!”
... Bekijk meerBekijk minder



1 ReactieComment on Facebook
Jacqueline van Kampen-Paap onze Furori eigenaren en vrijwilligers vonden allemaal heerlijk! Super fijn dat jullie dit voor ons hebben verzorgd! Dankjewel!🤩
Vanavond verzorgde ik de amuses bij een automobiel bedrijf in Lelystad.
Zij hadden met een grote groep een rondleiding door het bedrijf, daarna de informele borrel.
Mooie bijzondere auto’s gezien, mooi bedrijf in de polder.
... Bekijk meerBekijk minder




1 ReactieComment on Facebook
Dankjewel dat je er was! Het was weer allemaal heerlijk Jacqueline van Kampen-Paap!
VIE D'ALT wijnen rusten op de vaten, heerlijke wijn Pasta & Zo 🥰🇮🇹 ... Bekijk meerBekijk minder
This content isn't available right now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.0 ReactiesComment on Facebook
Vanavond voor een house-warming naar Blaricum gereden. Op het nwe kookeiland alle Anti Pasti gerechten neergezet, mooi Luscious loaf broden erbij. Pollo cacciatore & salade de Jacques en als afsluiter een heerlijke tiramisu met frambozen. De gasten waren verrast door de heerlijke gerechten. ... Bekijk meerBekijk minder




0 ReactiesComment on Facebook
Druk weekend vor de boeg, 30 & 60 personen, partijen.
In Blaricum voor een house-warming en in Zeewolde 60-jarig huwelijksfeest 🥰
Vandaag een dag voor een stevige mise en place.
Verse pesto gemaakt van 8 bos basilicum & vers gebrande pijnboompitjes, pecorinokaas, knoflook & 950 ml bio- extra vergine olijfolie uit Puglia🥰
Tja…🥰🇮🇹
... Bekijk meerBekijk minder
5 ReactiesComment on Facebook
Heerlijk..mmmmmm .succes..
Druk druk druk succes ermee
Ik ruik het hier😋
Oh heerlijk, ik eet mee
Sucess...jij kan dit!!
🥰🇮🇹🥰 ... Bekijk meerBekijk minder
This content isn't available right now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.0 ReactiesComment on Facebook
Vandaag viert zij met 14 vriendinnen haar 50-ste verjaardag gezellig bij haar thuis.
Pasta&Zo verzorgde anti-pastigerechten voor op haar mooi gedekte tafel. Zo kon zij met iedereen heerlijk genieten.
... Bekijk meerBekijk minder




1 ReactieComment on Facebook
Bas Donderwinkel
Zij zijn met hun bedrijf genomineerd voor ondernemer van Zeewolde.
Voordat zij naar de verkiezing toe gingen had ik een Italiaans anti pasti diner voor hun verzorgd op het werk, gezellig met elkaar ontspannen. Succes vanavond!!
... Bekijk meerBekijk minder




2 ReactiesComment on Facebook
Wanneer wordt jij verkozen tot ondernemer van het jaar van Zeewolde? 🤓🤓
Heerlijk was het! 😍😋
Vandaag 54 kerstdiners verzorgd in Zeewolde & Huizen.
Voorgerechten: anti past gerechten ; Bresaola, Vitello tonato, gegrilde groenten & burrata & capocollo, ciabatta brood & verse tapenades.
Hoofdgerecht; Boeuf Bourignone & passend kerst garnituur
Dessert: Tiramisu met pistache & choco crumble.
Ik had alles voorbereid en samen met Oscar vanmiddag de gerechten gesneden, opgemaakt en bezorgd.
En nu…even nietsssss
Ik wens u gezellige kerstdagen, geniet van elkaar.
... Bekijk meerBekijk minder




12 ReactiesComment on Facebook
Wat een topprestatie Jacqueline 👍 fijne dagen, rust lekker uit, je hebt het verdiend 🙂
Geniet van je kerstavond! En eennheel mooi 2025 voor jullie😘
Topsport Jaqueline! Ik wens je mooie dagen samen met iedereen die je lief is🤗
Knap! Nu lekker nagenieten van je prestatie, lekker relaxen en uitrusten!
Nu even niets … fijne dagen
Jij bent een Topper, wat fijn dat er weer zo veel mensen mochten smullen van jou gerechten 🥰👍
Wauw.... wat een werk❣️ je bent een topper. Nu lekker genieten, fijne dagen 🎄🥂
Whouuuuuu, nu lekker genieten, hele fijne feestdagen 🌲🌲🌲🌲🌲
Wauw wat een topprestatie! Nu rust en genieten van de kerstdagen.
Fijne kerstdagen 🌲✨️
Benen omhoog en even helemaal niets….fijne dagen met elkaar 🎄🥂
Boeuf Bourgignone met een Italiaanse twist voor de kerstdagen….nu maar heerlijk laten pruttelen 🥰 ... Bekijk meerBekijk minder

0 ReactiesComment on Facebook
Zij wonen in Singapore en vandaag wordt hij 50!!!! én dat vier je natuurlijk in Nederland.
Samen met zijn vrouw & zus in Zeewolde hadden we via mailcontact een verrassingsfeestje voorbereid.
Ik had vanmiddag een Italiaans anti-pasti buffet voor de familie en vrienden gemaakt.
Oscar & Roan hebben het buffet samen uitgeserveerd en verder verzorgd. Zo had ik extra tijd voor mijn mise en place in de keuken voor de kerstdagen.
Top geregeld.
... Bekijk meerBekijk minder




0 ReactiesComment on Facebook
Vandaag de eerste kerstdiners verzorgd voor een uitgebreide familie kerst-lunch.
Ik had alle anti pasti gerechten & Luscious Loaf brood, verse tapenades op de prachtig gedekte kerst tafel geplaatst. Alle gerechten uitgelegd aan de gasten, zo konden zij met elkaar genieten, óók de gastvrouw.
🎄🇮🇹🎄
... Bekijk meerBekijk minder




1 ReactieComment on Facebook
Het was heerlijk Jacqueline van Kampen-Paap! Het fijne is, dat je het zo op tafel kunt zetten en dat jezelf ook van het diner kunt genieten. Anders ben jezelf toch steeds druk bezig met de bereiding van de verschillende gangen. Ik kan het iedereen aanraden!🤩
Vandaag namen zij afscheid van hun directeur in een dynamisch bedrijf in Lelystad.
Pasta&Zo verzorgde eerst de afscheidsreceptie voorzien van mooie VIE D'ALT wijnen en heerlijke amuses.
Daarna ontvingen wij 98 gasten aan tafel voor een bijzonder mooi anti pasti-diner.
Met een mooi team hebben we een bijzondere avond verzorgd. Héél veel complimenten ontvangen🥰🇮🇹
... Bekijk meerBekijk minder




7 ReactiesComment on Facebook
Prachtig vormgegeven🌹
Wat een klus 💪 knap hoor!
❤️Wat een organisatie 👏🏻
Wat een werk en wat ziet alles er prachtig
Ziet er fantastisch uit Jacqueline van Kampen-Paap!🤩
Number One ... The Best 💖
Top team👍
Alles op de rit hier vandaag receptie voor 120 personen waarvan er 98 gasten later op de avond aan lange tafels plaatsnemen.
Op het fornuis 14 kg Pollo Cacciatore & 8 liter verse San Marzano tomatensaus voor het vegetarische hoofdgerecht; Medaglioni gevuld met ricotta & limoen.
... Bekijk meerBekijk minder

4 ReactiesComment on Facebook
Wauw, een echte reuzeklus, heel veel succes 😘
Succes
Succes en gezellige feestdagen🎄🧑🎄Jacqueline van Kampen-Paap
Heel veel succes Jacqueline van Kampen-Paap! Jij kan dat!🤩
Vandaag een vegetarische lunch verzorgd voor een mooi bedrijf in Zeewolde.
3 weken geleden verzorgde ik voor hun zakenrelaties op meerdere locaties een High tea Italiano. Als dank kreeg ik vandaag ‘n prachtig kerstboeket, heel lief.
... Bekijk meerBekijk minder




2 ReactiesComment on Facebook
Weer perfect verzorgd en ontzorgd door Jacqueline van Pasta & Zo! Altijd aanbevolen! Nogmaals dank 🙏
Het was weer heerlijk Jacqueline van Kampen-Paap, en zo goed verzorgd. Nogmaals onze dank! 🙏