Testimonials

Juli 2020

Hoi Jacqueline,

Wat een heerlijk mens ben jij!!

Hartelijk bedankt voor het heerlijke eten en de fantastische verzorging.
Het was fijn om je erbij te hebben, je bent een top gastvrouw!

groetjes Andries & Cindy

Juni 2020

Juni 2020

April 2020

Goedenavond Jacqueline,

Wat hebben wij genoten vanavond van het héérlijke diner dat je voor ons had gemaakt, en dan ook nog zo leuk die sterretjes voor op de zalige tiramisu; waarvan we morgenavond ook nog mogen smullen.
Heel erg bedankt voor deze fantastisch uitgevoerde verrassing van onze kinderen.

Hartelijke groet,
Rita en Anne van Dijk

Maart 2020

Beste Jacqueline,

Ik wilde je toch nog erg graag heel hartelijk bedanken voor de geweldige catering die je hebt verzorgd bij het afscheid van mijn zus Yvonne, via Herma van Addio op 5 maart, in haar huis te Oldebroek.
Op professionele wijze wisten jullie alle aanwezigen met een hapje en drankje te voorzien, wat voor ons een heel fijn gevoel gaf op deze trieste dag. Dank voor je goede zorgen, we hebben veel positieve reacties gehad op onze wijze van afscheid nemen en daar hebben jullie een deel van uit gemaakt.

Vriendelijke groeten,
Antoinette (Menorca – Spanje)

Februari 2020

Hoi Jacqueline,

Het was een zeer geslaagde avond!

“Mijn 25ste verjaardag wilde ik gezellig vieren met mijn vriendinnen. Ik vroeg Jacqueline welke mogelijkheden er zijn voor een diner bij mij thuis. Zij stelde een Italiaanse shared-dining voor met verschillende lekkere gerechten. In de voorbereidingen dacht Jacqueline fijn mee en zelfs de bordjes waren passend in het interieur en mijn smaak. De gerechten werden op de dag zelf vers aangeleverd met daarbij een uitgebreide uitleg. Het was een avond voor in de boeken, mede dankzij de heerlijke en mooie gerechten van Jacqueline!
Mijn vriendinnen en ik hebben genoten, nogmaals bedankt!”

Groet Kaylee

November 2019

Een 21diner voor 25 gasten koken is voor de meeste stervelingen niet weggelegd. Voor mij in elk geval niet. Gelukkig bood Pasta&Zo uitkomst.
Samen hebben we een fijn 4 gangen menu samengesteld. Op de dag zelf kon ik me bezig houden met de aankleding en de ontvangst, terwijl Jacqueline in een mum van tijd mijn keuken organiseerde en het eten klaar zette. Alle gerechten zagen er prachtig uit en vielen bij mijn dochter en haar vriendinnen goed in de smaak. Ik wist niet dat meisjes zoveel konden eten!
Na afloop werd de keuken ook weer keurig netjes achtergelaten. Een hele fijne avond!

Veel liefs,
Barbara

September 2019

Beste Jacq,

Wat was het feestelijk en heel erg heerlijk gisteren,
dankjewel daarvoor [en dank aan het hele team natuurlijk ]
Ik wist het natuurlijk wel : hoe goed jullie zijn en hoe heerlijk jullie koken,
maar wat een verhoging van de feestvreugde dit alles
Super : als zich weer iets aandient of ik ga zelf weer s wat vieren, dan
kom ik absoluut bij jou [ jullie uit ]
dankjewel !
Lieve groet
Remi

Augustus 2019

Zonder Pasta & Zo was ons feest nooit zo geweldig geweest….
Wat een heerlijkheden en wat een geweldige en zéér representatieve sfeermakers !
Lex & Anneke

Juni 2019

Lieve Jacqueline,

Wat een geweldige avond is het gister geweest. Een avond uit mijn dromen, en dat mede dankzij jou! Ontzettend bedankt dat je er was. Het eten was verrukkelijk, en ik heb van iedereen complimenten gekregen over hoe lekker het was! Af en toe door de speeches een beetje chaotisch, maar dat heeft het eten zeker niet minder lekker gemaakt.

Fijne pinksterdagen en veel liefs ook namens mijn ouders,
Mimi

Mei 2019

Gin-Tonic feest voor zijn 50-ste verjaardag
Jacqueline is een vakvrouw maar ook een heel fijn mens om bij je feest aanwezig te hebben. Ze heeft een draaiboek voor de avond maar wijkt daar ook rustig vanaf indien nodig. Ze zorgt er voor dat alles goed verloopt. Zij levert maatwerk en kijkt met je mee om het je feestje te doen slagen.
Daarnaast is Jacqueline flexibel, écht zo fijn. Bij ons 50 jaar-verjaardags feest heeft ze heerlijk het eten verzorgd die ook nog eens mooi gepresenteerd werd. Ze maakt de beste gin tonics dus voor gin tonic feestje moet je bij haar zijn. Ook voor de niet drinkers heeft ze heerlijk zelfgemaakte alcohol-vrije drankjes. Ik kan iedereen Pasta & Zo aanraden.
Ingeborg

Februari 2019

‘De sfeer was ongedwongen en we hebben heerlijk gegeten. Mijn jarige moeder, die normaal tijdens etentjes altijd gastvrouw is, had nu eens ècht de tijd om met haar gasten te praten. Toen Jacqueline na het overheerlijke dessert en kopje koffie haar laatste spullen in haar auto laadde en de keuken brandschoon achterliet, ging bij ons het feestje nog even door. Een topavond!’

Met vriendelijke groet,

Corinne Groenenberg

Januari 2019

Op 15 januari 2019 hebben wij onder de bezielende leiding van Jacqueline een kookworkshop gevolgd.
Het was een zeer relaxte sfeer, we hebben van alles geleerd en uiteindelijk heerlijk onze eigengemaakte lekkernijen zitten oppeuzelen met z’n allen.
Jacqueline, nogmaals erg bedankt!
College van burgemeester en wethouders gemeente Zeewolde (en partners)

Fijne dag nog en tot ziens.

Hartelijke groet,

Jeannet van Zoeren
bestuurssecretaresse
Gemeente Zeewolde

Januari 2019

“Sinds drie jaar op rij verzorgt Pasta & Zo ons nieuwjaarsdiner en -borrel. Jacqueline maakt dat je bijna niets meer zelf hoeft te doen en gewoon lekker met jouw gasten kan meegenieten. Alles, maar dan ook écht alles, is superlekker, vers en best wel gezond! Wij kunnen Pasta & Zo aan iedereen aanraden die zichzelf, vrienden, familie of klanten heerlijk wil verwennen en van alle rompslomp eromheen (en de afwas!) af wil zijn.”

Succes en tot ziens!

Met vriendelijke groet | Best regards,
namens KTV | on behalf of KTV,
Marijke Roelofsen
KTV Kennisnet voor Taal en Vakopleidingen

December 2018

Beste Jacqueline,

Een op het laatste moment geplande borrel en hap voor 30 man/vrouw, was
voor Jacqueline en haar crew geen enkel probleem en we waren erg blij met
het resultaat!
Overheerlijke Italiaanse gerechten, een uitgebreid toetjes buffet,
gezellige bediening en aan het einde van de avond alles schoon in de
keuken, maakte de avond voor ons helemaal af!

Veel dank en veel succes in de toekomst,
John&Beatrijs

September 2018

Mijn 91-jarige moeder vond het weer tijd worden om met de hele familie samen te komen. Na eerdere, goede ervaringen hebben we Jacqueline weer gevraagd om een heerlijk etentje te verzorgen.
Het was weer top!
Groot en klein, oud en jong, iedereen heeft weer genoten.
Amuses vooraf, daarna een buffet van voorgerechten, vervolgens de salades en pasta’s en tenslotte, heel belangrijk in onze familie: het dessert.
We waren met 34 mensen en iedereen heeft weer gesmuld en genoten, dank zij Jacqueline en haar hulp, zodat wij onze handen helemaal vrij hadden en ons alleen maar bezig hebben gehouden met lekker eten en elkaar.
De meegebrachte wijn vergezelde het eten ook goed.
Bedankt voor de goede verzorging!
Joke Franken

September 2018

Lieve Jacqueline,

We hebben gesmuld van je heerlijke lunch!!
En allemaal mooie complimenten gehad!
Tot vanavond
Groetjes Ans

September 2018

Hallo Jacqueline,
Ik werd 60 en we hebben jou ingeschakeld voor de catering van mijn feestje, nadat wij al eerder zeer goede ervaringen met je hadden, maar dit keer overtrof je alles. Zo smakelijk, zo verzorgd, zo apart, aankleding top, bediening super en dan de grote schaal tiramisu met het cijfer 60 van frambozen en vuurwerk. Vele leuke reacties gehad, mede door Pasta & Zo, een onvergetelijke middag/avond. Nogmaals hartelijk dank, Jacqueline.
Ingrid & co.

Juli 2018

Enthousiast geworden door eerdere goede ervaringen met Pasta & Zo, kozen wij ook bij het afscheidsfeest van onze voormalige directie voor Jacqueline en haar medewerksters. Dit bleek opnieuw een hele goede keuze!

De heerlijke hapjes en drankjes waren weer zowel tong- als oogstrelend en werden op professionele en prettige wijze gepresenteerd en geserveerd. Het is altijd heel plezierig hoe Jacqueline en de andere twee dames dit op een manier doen die nooit storend is voor de gasten.
Ook de organisatie er omheen verliep perfect: zowel het opbouwen als afbreken verliep heel vlot en efficiënt.

Al met al hoefden wij ons totaal geen zorgen te maken over ‘de Inwendige Mensch’ en konden wij ons bezig houden met andere zaken. Dit heeft zeker bijgedragen aan een zeer geslaagd feest!

Annemieke Grit
Jessica van Bergen-Elbertsen

Graag weer tot een andere keer!

Groetjes,
Jessica

Juni 2018

Beste Jacqueline & Mieke

Dank voor fraaie foto’s: wat zag het er heerlijk uit allemaal.

Je hebt de toon gezet : Niets anders dan lovende complimenten richting jullie !

Natuurlijk de heerlijk dis, maar ook de onopvallendheid van jullie aanwezigheid
(het liep allemaal super, ècht ontzorgen….)
maar ook je leuke manier van vertellen, wat je allemaal voor ons gemaakt had.
Zo konden we inderdaad informeel ‘in the mood’ komen voor morgen.

Top !

Met hartelijke groet,

Oscar & Trudy

December 2018

Ik werd 50 en dat was een hele goede reden om Pasta & Zo in te schakelen. Met 25 personen genoten van een shared-dining. Eten was verrukkelijk! Allereerst werden er verschillende voorgerechten geserveerd. Aansluitend een heerlijk hoofdgerecht met kip, pasta en salade. Daarna nog een enorme schaal met een heerlijk dessert. Ondertussen werden ook telkens de glazen bijgevuld. ’s Avonds werd tijdens het feest nog een tafel klaargezet met heerlijke hapjes voor de ruim 40 gasten. Van iedereen alleen maar goede reacties gehad hoe lekker en gezellig ze het hebben gevonden. Jacqueline, nogmaals enorm bedankt voor het meedenken en je heerlijke kookkunsten. Ook voor de aankleding van het geheel met mooie tafelkleden, servies en glaswerk. Iedereen heeft genoten, het was een groot succes.
Groetjes, Jolanda

December 2018

Hoi Jacqueline!

Mede dankzij het buffet van Pasta & Zo is onze kerstborrel een succes geworden! Iedereen heeft genoten van de gerechten, die overduidelijk vers waren en met heel veel liefde waren gemaakt. Wat over was is de volgende dag tijdens de lunch nog opgegaan. Als afsluiter hadden wij de tiramisu met frambozen. Om je vingers bij op te eten, zo lekker! Dus heb je iets te vieren? Ik kan Pasta & Zo bij iedereen van harte aanbevelen!
Jacqueline, nogmaals heel erg bedankt!

Lieve groeten van alle medewerkers van Woonpalet

November 2017

Hoi Jacqueline,

Afgelopen donderdag heb jij de catering verzorgd voor ons bedrijfsfeest. Ik heb iedereen ontzettend zien genieten van de heerlijke gerechten en heb achteraf alleen maar lovende reacties gekregen. Iedereen heeft ook alles kunnen proeven en de dag na het feest hebben we nog uitgebreid kunnen lunchen met zijn allen van alles wat er over was. Meer dan genoeg, meer dan goed!

Bedankt voor je goede zorgen.

Lieve groet,
Rosanne Stuivenberg
Redmatters

Augustus 2017

Lieve Jacqueline,

Langs deze weg willen we je nogmaals hartelijk danken voor de topdag die je ons hebt bezorgt!!

Wij hebben de verjaardagen van onze dochters gevierd voor familie en vrienden, en om nu eens niet alle stress vooraf te hebben heeft Pasta & Zo ons op maat geholpen.

En dat hebben we geweten! We hebben een geweldige middag gehad. Heerlijk genoten van deze lieve gastvrouw Jacqueline en haar heerlijke gerechten.
Je kunt gewoon met iedereen babbelen, terwijl er de lekkerste schalen met Italiaanse vleeswaren op de tafels gezet werden.

Het pastabuffet wat echt fantastisch, onze familie en vrienden waren heel erg enthousiast bij het zien en natuurlijk het eten van al die lekkere Italiaanse gerechten.

Geen ontplofte keuken, tijd voor iedereen, heel goed eten, kortom echt een aanrader!!

Xxxxxx
Menno,Otis & kids

Augustus 2018

Beste Jacqueline,

Op het afgesproken tijdstip, heb je bij ons alle vooraf afgesproken lekkernijen gebracht en uitgestald.
Vooraf heb je duidelijk in de offerte aangegeven, wat we hebben afgesproken en heb je nog goede tips gegeven.
Voordat onze gasten konden gaan genieten van het mooie buffet heb je een uitleg gegeven wat ze konden verwachten. Daarna is iedereen verrast door dit heerlijke buffet.
Iedereen heeft genoten van alle lekkernijen. We hebben de hele week nog reacties mogen ontvangen over de wijze van presentatie en de fantastische kwaliteit die hebt geboden.
Nogmaals hartelijk dank voor je hulp en uitstekende presentatie, kwaliteit en afhandeling. Het was oprecht een feestje!

Een fijn en heerlijk weekend gewenst.
Groetjes Erwin en Corry

Mei 2017

Hallo Jacqueline,

Dank je wel dat jij zo ontzettend veel lekkers hebt gemaakt voor ons feestje!
Fijn dat je bij ons thuis kwam om kennis te maken, wensen aan te horen en hier een mooi voorstel voor te maken. Je dacht goed mee. Aanpassingen waren geen probleem. En uiteindelijk hebben wij en al onze gasten met volle teugen genoten. Het buffet voor het diner was echt meer dan voldoende. We kregen veel positieve reacties. “Wat leuk…eens wat anders. Verfijnde smaken en heerlijk vers!”

Ook voor de borrel ’s avonds bleven een aantal in de buurt van de tafel vol lekkers. En het was genoeg.
Kortom, geslaagd! Een groot stuk voorbereiding heb je ons uit handen genomen.
Zo konden wij volop genieten, met het prachtige weer als extra cadeautje!!

Oscar en Elise

Oktober 2016

Op 7 oktober 2016 hebben wij, het 40 jarig ambtsjubileum van Karel, thuis gevierd met ons gezin, familie en vrienden.
Op een wijze die bij ons past en alles in samenwerking met Jacqueline.
Italië is één van onze favoriete vakantie landen.
De keuze voor Pasta&Zo was niet moeilijk na al de goede berichten die we al hadden gehoord.
Het overleggen met Jacqueline verliep makkelijk.
We wilden zelf tijd hebben voor onze gasten en we wilden onze gasten een heerlijk diner voor zetten.
NOU dat is GELUKT.
Het was even vreemd om de keuken over te geven aan Jacqueline maar dat verliep allemaal heel natuurlijk.
We hebben genoten van het feit dat we
– ons bezig konden houden met onze gasten
– dat we niet hoefden te zorgen (alles had Jacqueline meegenomen)
– de amuses, anti-pasti, salades, de ragù, pasta en het dessert waren HEERLIJK, vol van smaak
– ook de enige vegetarische werd niet vergeten door Jacqueline, PERFETTO, MAGNIFICO
– restjes werden aan het einde netjes in pannen gedaan en daar hebben een aantal gasten de volgende dag nog heerlijk van gesmuld
– keuken werd aan het einde weer schoon terug gegeven

Jacqueline, GRAZIE het was TOP
We vertellen het zeker door.
Bedankt
Karel en Evelina

Maart 2016

Beste Jacqueline, Geweldig bedankt voor alle heerlijke en perfect verzorgde lunches. Onze bezoekers aan de Yakult fabriek (en wijzelf) hebben maar liefst 10 keer genoten van de lekkere broodjes, de superverse salade én de groene smoothie met Yakult Plus! Ook de opmaak was heel leuk gedaan in de papieren ‘lunchbag’ mooie bordjes en houten bestek. Graag tot de volgende keer. Cari saluti e alla prossima! Martine en Joletta namens Yakult

Fijne paasdagen en hartelijke groet,

Joletta

Yakult Nederland B.V.
Handelsweg 59H
1181 ZA Amstelveen
The Netherlands

Februari 2016

Voor mijn 58e verjaardag had ik besloten om in plaats van zelf in de keuken te staan om ons eens lekker te laten verwennen.
We besloten dat we het in de vorm van een Italiaans buffet wilde.

Zodoende hebben we Jacqueline van Pasta & Zo gebeld. Jacqueline had hele leuke en lekkere ideeën zoals Kalfsvlees in Tonijnsaus, gerookte Noorse zalm, een heerlijk kip gerecht, tomatensoep, salade en nog veel en veel meer.
Wij zijn gegaan voor heerlijke (voor)gerechten, soep, hoofdgerechten en een nagerecht.
We waren met volwassenen en kinderen, waarvan er ook nog enkele mensen met een dieet, waaronder ook nog iemand met een glutenallergie.
Jacqueline heeft met iedereen rekening gehouden zowel de kinderen als met de mensen met een dieet.

Aad kwam de gerechten op de afgesproken tijd brengen en stalde ze keurig uit op de tafel. Over ieder gerecht vertelde hij iets en bij de gerechten waren kaartjes waarop de namen en ingrediënten van gerechten stonden vermeld.

We hebben allemaal heerlijk gegeten. Er was meer dan genoeg voor iedereen. Mijn oudste kleinzoon vond het de lekkerste zalm die hij ooit gegeten had.

Jacqueline, nogmaals bedankt voor je heerlijke gerechten. Echt top!

Voor herhaling vatbaar!

Groetjes,
Rob en Marian.

Algemene Voorwaarden | Wordpress onderhoud