Italiaanse

Amuses voor bij de borrel

Heeft u eerdaags iets te vieren voor een speciale gelegenheid?

Pasta & Zo verzorgd graag de amuses voor elke gelegenheid. U kunt ons alleen de amuses laten bézorgen, maar u kunt ook ons uw hele feest laten vérzorgen. Met de Italiaanse catering van Pasta & Zo maken wij ter plekke een waar feestje voor u, een culinaire beleving.

Amuses voor uw verjaardagsfeest

Voor uw verjaardag kunt u kiezen voor een borrel-arrangement waarin uw gasten 1-2 amuses aangeboden krijgen. Ondertussen zetten wij een tafel met heerlijke tapas gerechten op uw tafel. Smaakvolle Italiaanse vleeswaren, salami’s en diverse kaassoorten, heerlijke broden met tapenades. Kleine bordjes erbij, glas wijn in de hand…uw feest mag beginnen.
Amuses worden gemaakt vanaf 20 personen.
Borrel-arrangementen vanaf 15 personen.

U kunt ook kiezen om ter plaatse de amuses á la minute te laten bereiden dit noemen wij:

LifeCooking…een culinaire beleving

Gezellig een kok aanwezig in uw keuken op uw feest, terwijl u zich vermaakt met uw gasten. Het voordeel is dat de gasten ongedwongen onder elkaar zijn en worden voorzien van heerlijke, mooi gepresenteerde amuses. LifeCooking is ook gezellig voor in de tuin.

Tijdens het LifeCooking maken wij á la minute meerdere amuses. U maakt een keuze uit de lijst van de amuses, deze presenteren wij in een luxe vorm aan uw gasten. 

Pasta & Zo heeft alle materiaal om op locatie te koken en de amuses á la minute te bereiden. Wij kunnen ook de bediening voor uw feest verzorgen. 

LifeCooking arrangement: 

5 amuses in luxe uitvoering vanaf € 17,50 per persoon.

Kok in de keuken € 35,00 per uur

Flammkuchen

Het originele recept van de Flammkuchen GFS uit de Elzas bestaat uit dun deeg besmeerd met crème fraîche, prei en gerookt mager spek, maar wat dacht u een flammkuchen met ’n smaakvolle mozzarella en verse pesto? Of voor bij de koffie…. Flammkuchen met crème fraîche, appel, kaneel en suiker? Of de variatie blauwader kaas en peer? Vanuit onze kleine oven wordt de Flammkuchen 3 minuten verwarmd op 270 graden.

Pasta & Zo kunt u bestellen om op uw feest aan huis of bedrijf, de originele Flammkuchen laten bereiden en genieten van de gastvrije service van Pasta & Zo. Flammkuchen ter plaatse gemaakt op uw feest.

Prijzen exclusief btw, excl. drank, bediening en eventueel huurmateriaal 

Vraag gerust de uitgebreide lijst van de Amuses/ Borrel-arrangementen aan via contactformulier.

Aanvragen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday