Italiaanse kookworkshop

Met elkaar een heerlijk Italiaans diner kokkerellen in de keuken…om daarna met elkaar met een goed glas wijn van te genieten.

Pasta & Zo is regelmatig aanwezig in Kookstudio De Riet in Achterveld waar ik u ontvang voor een vrijgezellenavond, familiefeest, verjaardag of een bedrijfsuitje. Op deze unieke locatie tussen de landerijen, kunt u met een groep van 13-32 personen samen ontspannen genieten van een heerlijke avond.

In de workshop Italiaanse keuken worden diverse bereidingen behandeld. Zoals het maken van o.a. verse pesto, tapenades, bruschetta’s met Italiaanse tomaten & pesto en crostini’s met coppa di Parma, carpacciobonbons, groentegerecht en smaakvolle Italiaanse vleeswaren. De diverse voorgerechten vormen een “”shared dining”” welke als voorgerecht op tafel komt, om met elkaar heerlijk te genieten onder het genot van een glas wijn.

Het hoofdgerecht is meestal onze specialiteit Pollo Cacciatore, dit is een zeer smaakvol kipgerecht waarmee je later zelfs thuis je gasten mee kunt verrassen, Maar ook vegetarische gerechten en Italiaanse salades worden bereid in de keuken. En dan de tiramisu met frambozen…de specialiteit van Pasta & Zo op ieder feest.

We trachten op een gezonde manier de gerechten te bereiden en dit ook uit te dragen. De bereidingswijzen zijn makkelijk thuis te herhalen en op deze manier thuis als een professionele kok je gasten te verrassen.

De kookworkshop geeft plaats in de keuken voor ongeveer 24-26 personen. Uitbreiding met een Lecce-arrangement, bied deze locatie tot 32 personen kookplezier. Lecce-arrangement : Een groepje van 5-6 personen maken met elkaar verse Orecchiette (oortjes pasta) en heerlijk vers focaccia brood.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van de avond.

Zo ziet uw kookworkshop eruit

17:00 uur welkomstborrel Prosecco met daarbij een amuse. Uitleg in de keuken en aan de slag.

19:00 uur aan tafel en worden de gerechten gezamenlijk genuttigd.

Rond 21:30 uur serveren wij jullie dessert met daarbij de koffie. Tijden in overleg.

Prijs per persoon kookworkshop

  • Groep van 13-15 personen € 51,50 p.p.
  • Groep van 16-20 personen € 49,50 p.p.
  • Groep van 21-32 personen € 47,50 p.p.

Inclusief kok in de keuken, bediening/afwashulp, exclusief drankjes.

De huur van de kookstudio loopt via Cobie https://www.kookstudioderiet.nl/kookworkshops

Prijzen zijn excl. btw

Kookstudio de Riet in Achterveld is een prachtige locatie met een sfeervolle kamer en een goed uitgeruste keuken met diverse apparatuur. Sinds januari 2023 is er ook een bovenkamer voor max 30 personen.

  • Aantal personen tegelijk in de keuken 26 pers//Lecce arrangement tot 32 pers totaal
  • Aantal personen op de eetkamer beneden 32-36 pers (bij mooi weer buiten)
  • Aantal personen op de locatie boven 32 personen

Kookstudio De Riet heeft ook 2 x 2 pers B&B appartementen op het erf.

Op het erf zijn ook andere mogelijkheden te doen voor een groepje, info:

https://www.kookstudioderiet.nl

Stadsboerderij de Kemphaan in Almere is een mooie locatie.  Aantal personen op de locatie 22-26 pers eten in de keuken (geen kookworkshop).Buiten onder de luifel is er ruimte voor een Italiaans diner aan lange tafels 70-80 personen.  Op het erf zijn ook andere mogelijkheden te doen voor een groepje. 

https://www.stadsboerderijalmere.nl

Aanvragen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
× Hoe kan ik je helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday