Dineren in Coronatijd
Thuis uit eten gaan blijft in deze corona tijd populair!
We zitten met elkaar in een pittige tijd, de Corona crisis treft ons allemaal.
Onze verjaardagen & trouwdagen gaan gewoon door, helaas niet op de manier die u wellicht in uw hoofd had.
Misschien wilt u uw partner of uw ouders verrassen in deze tijd, of een klein feestje gewoon gezellig thuis met vrienden of familie, even laten weten dat u aan ze denkt.
Hierover heb ik nagedacht en wil graag voor u zorgen op een manier wat bij mij past.
Ik wil graag een feestelijk 3-gangen diner voor u maken en dit bezorgen/afhalen. Ik gebruik hierbij verse producten en verwerk dit in mijn keuken, de gerechten bezorg ik zoveel mogelijk op mijn servies & planken….gewoon gezellig, feestelijk.
Ik ga voor u zorgen, u mag genieten met elkaar, vanaf 4 personen of in kleine groepjes/familie, u hoeft alleen de tafel feestelijk te dekken.
Heeft u een grotere groep dan 10 personen, vraag dan naar andere overzichten via: [email protected]
Volg Pasta & Zo via Facebook of Instagram.
Instagram: @pasta_en_zo
Facebook: PastaZo
Het feestelijk menu
Voorgerecht:
Anti-pasti gerechten of een keuze gerecht speciaal opgemaakt voor u.
Anti-pasti; een plateau bestaande uit diverse heerlijkheden uit Italië;
Italiaanse vleeswaren, Burrata, gerookte zalm & gravad lachssaus, carpacciobonbons, meloen & proscuitto, olijven, taleggio kaas , focaccia brood, verse pesto & kruidenboter.
De hoofdgerechten; vanaf 4 personen te bestellen
*Oven visschotel van kabeljauw, zalm en grote garnalen in een saus van tomaten en verse pesto, dit is klaar om in uw oven te zetten.
*Boeuf bourgignone, rundstoofvlees gegaard in de rode wijn met champignons, wortel en charlotjes.
*Pollo cacciatore; kippendijen gegaard in de Martine met tomaat, oregano en rozemarijn, champignons en zwarte kalamata olijven.
*Fusilli met zalm,verse dille, lente uitjes en mozzarella, gegaard in een vis-room bouillon uit de oven.
*Vegetarisch groenten curry; zoete aardappels met paprika, kidney & cannellini bonen, koriander en wrap met crème fraiche & salade.
Alle hoofdgerechten komen met bijpassend garnituur.
Het dessert; vanaf 4 personen te bestellen
*Tiramisu; mascarpone, cantuccinikoekjes, Amaretto, pistachenoten en frambozen
*Parfait met zomerfruit
*Chocolade mousse met stukken chocolade
Normaal kook ik voor groepen vanaf 12 personen tot 200, de kleine groepjes vragen veel van mijn creativiteit/planning in de keuken, zeker als ik alles mooi op schalen wil bezorgen.
Bij ieder hoofdgerecht maak ik een passend garnituur, bij de boeuf bourgignone komen aardappel gratin en stoofpeertjes, bij de vis en pollo vind ik gebakken aardappeltjes en een salade heerlijk smaken.
Gaat u een diner plannen voor 8 personen, dan kunt u 2 hoofdgerechten kiezen en 2 keuze dessert, als u dit wilt natuurlijk.
Heeft u iets persoonlijks te vieren, meld het mij en ik maak het nog persoonlijker. ;)
Werkwijze
U hoeft alleen maar de tafel feestelijk te dekken, ik houd afstand volgens de regels van het RIVM.
De anti-pasti gerechten worden opgemaakt op mooie borden/plateau’s en kunnen zo op een gedekte tafel.
Het hoofdgerecht wordt even uitgelegd in de keuken( of aan de deur), dessert kan in uw koelkast. Zo bepaalt je zelf je eigen tempo van de avond en geniet.
We maken een afspraak voor retour van de spullen.
Kosten:
Feestelijk menu:
- Voorgerechten, incl brood & kruidenboter & pesto
- Hoofdgerecht & bijpassend garnituur & dessert = € 35,00 p.p.
- Kinderen tot 10 jaar 50%, 2=1
- Extra Luscious leaf broden, € 10,00 per stuk
- Ook bijpassende wijnen kunnen verzorgd worden bij het diner, € 12,50 per fles.
- Wilt u een zakelijke bon op naam, hierbij komt de btw.
- Vanaf 4 personen te bestellen.
- Allergieën zijn bespreekbaar, ik reken extra kosten hiervoor ivm aparte inkopen € 7,50 pp
- Het feestelijk diner wordt voor u bezorgd in Zeewolde à € 12,50 per bezorging of kan opgehaald worden op gepaste afstand.
- Buitengebied Zeewolde, Harderwijk/ Nijkerk bezorging kost € 15,00 per bezorging, verdere bezorging € 0,60 ct per km
Bestellen kan minimaal 3 volle dagen dit ivm inkoop en voorbereidingen in de keuken, via een appje 06-10717515 of via mail [email protected] (indien beschikbaar natuurlijk).
Wat u moet vermelden in uw bericht:
- Geef aan welke datum u iets te vieren heeft
- Hoeveel personen
- Welk hoofdgerecht & dessert uw voorkeur heeft
- Adres en telefoonnummer
Kan het diner door ziekte niet doorgaan? Graag 2 dagen van te voren gratis annuleren, heb ik al boodschappen in huis, dan betaald u 50%.
Volg Pasta & Zo via Facebook of Instagram, hierop kun je ad-hoc voor een 4-6 pers diner inschrijven voor die dag.
Blijf gezond,
Jacqueline