Italiaans pastabuffet

Pasta & Zo brengt de Italiaanse keuken bij u thuis. De Italiaanse catering voor kleine en middelgrote groepen is één van onze specialiteiten.

Een verjaardags- of bedrijfsfeest, een familiereünie of een bruiloft zijn bijzondere en belangrijke gelegenheden waarbij Pasta & Zo ingeschakeld kan worden voor de bereiding van originele Italiaanse gerechten die met liefde en aandacht worden gemaakt.

Een culinaire beleving begint op uw feest bij de borrel met een glas prosecco limoncello, Aperol spritzer, Hugo of een andere Italiaanse klassieker.
Dit kan door een gastvrouw bij u thuis of op het bedrijf worden verzorgd.

Het Italiaanse buffet is een complete maaltijd en bestaat uit zowel koude als warme originele gerechten uit verschillende streken in Italië zoals;

Tafel vol Italiaanse anti-pasti gerechten met heerlijk breekbrood, verse pesto en paprika-tapenade als vooraf.  Hier kunt u ongedwongen met elkaar van genieten. Daarna salades op basis van extra vergine olijfolie uit Toscane en balsamico, Tagliatelle met grote garnalen in een saus van tomaat en pesto
Italiaanse pollo cacciatore; jagersgerecht van kip met Martini, oregano en tomaat
Tiramisu met frambozen; is onze specialiteit.

Pasta & Zo serveert authentiek Italiaans eten met bijpassende wijnen…een Italiaanse beleving!
Vraag gerust de uitgebreide lijst van de pastagerechten aan op [email protected]
Na een afspraak kom ik persoonlijk bij u langs om u te adviseren bij uw keuze voor de gerechten en de voorbereidingen van uw feest.(zie werkwijze)
Pastabuffet op basis van 5 verschillende gerechten per persoon € 28,50
Prijzen exclusief wijn, bediening en evt. huurmateriaal

Er is ook een mogelijkheid om een Italiaans pastabuffet vanaf 10 personen te laten bezorgen.

Wilt u op het werk ‘even snel iets eten’, maar dan wel lekker én gezond….dan kunt u ook een pastabuffet bestellen bestaande uit :

bv Salade de Jacques &  brood en kruidenboter,  Pollo cacciatore en Tiramisu € 18,50 per persoon, minimaal 20 personen.

Prijzen zijn exclusief btw.

Onze filosofie is: (h)eerlijk, puur en écht Italiaans. En met ‘écht Italiaans’ bedoelen we de cucina casalinga, de huiselijke keuken die men in Italië gewend is. Bereid met liefde en passie voor het goede eten. En met de allerbeste ingrediënten, zonder concessies te doen wat prijs en kwaliteit betreft.

Algemene Voorwaarden | Wordpress onderhoud