Private dining

Pasta & Zo brengt de Italiaanse keuken bij u thuis of op het werk.

Samen eten met familie en vrienden of collega’s. Uitgebreid de tijd nemen om écht te proeven, te ruiken en te genieten is een waardevol onderdeel van de traditionele mediterrane levensstijl. Italianen halen het beste uit iedere dag en genieten volop van het leven. Dit betekent heerlijk lang tafelen met lekkere gerechten en een fijn gezelschap.
Deze …culinaire beleving kan Pasta & Zo u bezorgen bij u thuis of op het werk;

Uit eten als in een restaurant!
Stelt u zich eens voor:

“”U wordt uitgenodigd in uw eigen huis aan een mooi gedekte tafel, u bent in een fijn gezelschap, een heerlijk glas wijn wordt voor u ingeschonken, de gastvrouw serveert uw voorgerecht, op de achtergrond speelt zachtjes de muziek…..””

Terwijl u geniet van uw gasten, worden de gerechten vers klaargemaakt in uw keuken en uitgeserveerd aan tafel. U mag én kan genieten. Aan het eind van de avond is alles schoon en opgeruimd, dit is de …culinaire beleving welke ik u kan bieden bij dinerservice.
Pasta&Zo heeft een lijst met heerlijke gerechten voor u, welke wij bij u thuis kunnen bereiden, vraag deze gerust aan via contactformulier.

Het gekozen menu wordt overlegd met Astrid van www.KijkopWijn.nl voor de bijpassende wijnen, om uw diner compleet te maken.
Dinerprijs vanaf € 37,50 per persoon.

Exclusief btw, excl. privé kok, exclusief wijn en eventueel huurmateriaal.

Algemene Voorwaarden | Ontwerp & realisatie: Refreshed