Pasta & Zo; restaurant beleving in eigen huis!

14-10-2015

Onlangs te gast geweest bij een open huis, verjaardag- of personeelsfeest, diner, lunch, op een beurs of andere bijeenkomst in Zeewolde of omstreken? Grote kans dat u één van de smaakvolle amuses, broodjes of zelfs van een compleet pastabuffet heeft mogen proeven, afkomstig uit de keuken van Pasta & Zo. Het bedrijf is vijfenhalf jaar geleden opgestart door Jacqueline van Kampen. Inmiddels staat zij bijna dagelijks met veel passie Italiaanse gerechten te bereiden, waarbij ze alles zelf maakt, van de knoflookboter, salades, (anti-)pasta’s tot aan de limoncellotaart. Dat doet ze zo puur mogelijk, met gebruik van verse originele producten en kruiden, waarmee ze haar gasten een onvergetelijke culinaire Italiaanse beleving wil meegeven.

Kwaliteit en professionaliteit
Pasta & Zo kookt voor uiteenlopende formele en informele gelegenheden, variërend van een zakenlunch, hapjes voor bij de borrel, een sfeervol thuisdiner tot aan een compleet pastabuffet, van voorafje tot aan een goede kop Nespresso koffie. “Ik luister goed naar wat de gasten willen en probeer dat binnen hun budget in te vullen”, licht Jacqueline toe.
De gerechten kunnen op de gewenste tijd aan huis gebracht worden, maar Pasta & Zo biedt ook de mogelijkheid om op locatie te komen koken. “Daar ligt wel mijn grootste passie. Ik geniet ervan als ik de beleving bij de mensen kan brengen door ter plekke lekkere gerechten klaar te maken en ze daar lekker van te zien eten.” De kwaliteit van het eten en de professionele uitstraling ontlokken vaak enthousiaste reacties. “Onlangs bij een verjaardagsdiner bij iemand thuis dachten mensen in een restaurant terecht te zijn gekomen”, vertelt ze . “Dat vind ik het allergrootste compliment dat ik kan krijgen. Niet alleen voor mijzelf, maar ook naar de gastvrouw toe.”
De service van Pasta & Zo gaat zelfs nog verder dan koken. Om de gastheer/vrouw optimaal van de gasten en het eten te laten genieten kan Pasta & Zo alle zorg uit handen nemen; vanaf de boodschappen, het koken, tafelaankleding, taak van gastvrouw overnemen tot en met het afwassen en opruimen toe. “Zo kunnen ze zelf alle aandacht besteden aan de gasten en genieten van het eten en het moment.”

Bij het groeien van haar bedrijf wordt steeds vaker een beroep gedaan op het organisatietalent van Jacqueline. Zo toverde ze onlangs in de Schouwburg van Almere een compleet diner voor 125 man op tafel, die ze ook nog eens persoonlijk feestelijk had gedekt. “Het materiaal dat ik daar voor nodig heb huur ik dan in. Ik zoek het servies wel uit, want het moet wel mijn uitstraling hebben”, vertelt ze. “Als zo’n partij goed loopt en iedereen is enthousiast, geeft dat wel een enorme kick!”

Meer info: www.pastaenzo.nl , Jacqueline van Kampen,
tel. 06-1071.7515 of 036-848 4481.

Terug naar nieuws

Algemene Voorwaarden | Ontwerp & realisatie: Refreshed