Februari 2016

27-07-2020

Voor mijn 58e verjaardag had ik besloten om in plaats van zelf in de keuken te staan om ons eens lekker te laten verwennen.
We besloten dat we het in de vorm van een Italiaans buffet wilde.

Zodoende hebben we Jacqueline van Pasta & Zo gebeld. Jacqueline had hele leuke en lekkere idee├źn zoals Kalfsvlees in Tonijnsaus, gerookte Noorse zalm, een heerlijk kip gerecht, tomatensoep, salade en nog veel en veel meer.
Wij zijn gegaan voor heerlijke (voor)gerechten, soep, hoofdgerechten en een nagerecht.
We waren met volwassenen en kinderen, waarvan er ook nog enkele mensen met een dieet, waaronder ook nog iemand met een glutenallergie.
Jacqueline heeft met iedereen rekening gehouden zowel de kinderen als met de mensen met een dieet.

Aad kwam de gerechten op de afgesproken tijd brengen en stalde ze keurig uit op de tafel. Over ieder gerecht vertelde hij iets en bij de gerechten waren kaartjes waarop de namen en ingredi├źnten van gerechten stonden vermeld.

We hebben allemaal heerlijk gegeten. Er was meer dan genoeg voor iedereen. Mijn oudste kleinzoon vond het de lekkerste zalm die hij ooit gegeten had.

Jacqueline, nogmaals bedankt voor je heerlijke gerechten. Echt top!

Voor herhaling vatbaar!

Groetjes,
Rob en Marian.

Terug naar nieuws

Algemene Voorwaarden | Wordpress onderhoud